Vergoedingen en tarieven


Vergoeding, tarieven en overige info

Alle tarieven zijn inclusief btw!

Indien je aanvullend verzekerd bent, vergoeden diverse zorgverzekeraars gedeeltelijk mijn behandelingen. Voor informatie over de mate van vergoeding en de aangesloten verzekeringsmaatschappijen zie: https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/

Daarnaast is het in het kader van de wet Poortwachter mogelijk dat jouw werkgever extern gespecialiseerde hulp vergoedt. Bespreek het met je werkgever en/of arboarts. Een offerte doorsturen is geen probleem.

Afhankelijk van de hulpvraag wordt gekeken hoeveel behandelingen/ consulten nodig zijn. Je krijgt een traject op maat dat aansluit bij jouw persoonlijke behoefte (ter indicatie, een coachtraject bestaat gemiddeld uit 10 consulten van 60 minuten). Coaching vergt tijd, motivatie en inspanning. Om succesvol bezig te kunnen zijn met coaching, stelt Het Rouwkompas dan ook als voorwaarde dat je voldoende eigen motivatie hebt om echt aan de slag te gaan en daar tijd voor vrij wil maken.

Het is ook mogelijk om enkele losse begeleidingsgesprekken aan te gaan als je geen heldere coachvraag hebt maar wel de behoefte voelt om je verhaal kwijt te kunnen, te sparren over iets dat je bezig houdt, waar je vragen over hebt of graag advies over of (meer) inzicht in zou willen krijgen. Is dit voor jou het geval, dan bied ik een mini strippenkaart aan van drie begeleidingsgesprekken van een uur, die je binnen een periode van zes maanden kunt gebruiken. Deze begeleidingsgesprekken kunnen ook plaatsvinden buiten de muren van de praktijk, in de natuur, als wandelcoachgesprekken.

Het is mogelijk om voor coaching online afspraken in te plannen. Neem hiervoor telefonisch contact met me op dan informeer ik je graag over de mogelijkheden.

Verder bied ik geregeld korte individuele & groepswandelcoachsessies aan en achtweekse groepsbijeenkomsten met diverse thema’s zoals o.a. verlies- en rouw. Houd voor informatie op deze website de ‘praktijkagenda’ in de gaten of neem eens een kijkje op de Facebookpagina van Het Rouwkompas.

Telefonisch kennismakingsgesprek : gratis

Intakegesprek (max. 30 min) : gratis

Groepsbijeenkomsten (diverse thema’s, 8 bijeenkomsten van 2,5 uur) 240 euro. Vergoeding door zorgverzekeraar is mogelijk

Mini strippenkaart 3 begeleidingsgesprekken: 150 euro

Consult: 75 euro per uur

Schriftelijk verslag: 60 euro

Overleg met andere hulpverleners: 37,50 euro

Coaching op locatie: 82,50 euro (regio Westelijke Mijnstreek, buiten deze regio is het exclusief reiskosten)

Bedrijven & Organisaties

Het Rouwkompas is ook inzetbaar voor bedrijven of andere organisaties. Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact op via mail: info@rouwkompas.nl