Reacties

Diana

Gekomen voor rouwbegeleiding. Het was voor mij heel moeilijk om om te gaan met rouw. Om het verwerken maar ook om hierover te praten. Ik kwam hiervoor bij Ellen, dit heeft me heel goed gedaan. Zij was iemand die mij meteen een open en warm gevoel gaf, waardoor het ook makkelijker werd om me open te stellen en te praten. Ellen was een luisterend oor en dit heeft mij in deze fase enorm geholpen. Bedankt dat je er voor me was.

6 maanden geleden
Tamara

Een deskundige vrouw die mij en ons gezin geholpen heeft met het verwerken van ons groot verlies. Vooral de omgang met onze kinderen heb ik als heel prettig ervaren en hun ook, ze voelde zich op hun gemak. We zijn er nog niet maar we hebben door haar begeleiding een pad uitgestippeld om daar te komen waar we willen zijn. Het is al even geleden Ellen dat we bij je waren maar we willen je heel graag bedankt voor alles en weten ook dat we op je terug kunnen vallen als dat nodig mocht zijn, een lieve groet van ons allemaal

6 maanden geleden
Lucie Krutzen

Ellen, ik heb je leren kennen als een positieve en integere vrouw met de nodige levens- en werkervaring. Je staat midden in het leven, kan goed relativeren en bent heel warm en hartelijk. Ik raad jou zeker als rouwbegeleider aan.

6 maanden geleden
Jannie Vriesekoop

Rouwen doe je niet alleen als je iemand verliest, de verschillende fasen van rouw/verlies ga je ook door bij grote veranderingen in je leven. In mijn geval bij een broer die al drie jaar kanker heeft. In deze periode (die nog steeds voortduurt) heb ik regelmatig gesproken met Ellen en zij is een grote steun voor mij geweest. Steeds weer nieuwe fases verwerken en opschalen naar ‘een nieuw normaal’ is dankzij de gesprekken een beetje makkelijker geworden. Dank je wel lieve Ellen voor de waardevolle gesprekken en je adviezen!

5 maanden geleden
R. Janssen.

In behandeling geweest voor rouwbegeleiding bij Ellen na een voor mij ingrijpende verlieservaring.
Een ontzettend fijne hulpverlener, ze weet waar ze het over heeft en is heel empatisch.
Ik heb veel geleerd wat betreft verlies-en rouw, ik had namelijk bij veel dingen de gedachte dat ik het niet goed deed en daarnaast had ik het gevoel dat sommige gedachten en emoties niet normaal waren. Ellen heeft me veel inzichten en tools gegeven en het proces op een heldere manier voor me verduidelijkt. Ook heeft ze me geleerd stil te staan bij wat ik nu echt wil en welke stappen ik daarin kon maken in mijn eigen tempo en op een manier die bij mij past.
Het feit dat ze zo een prettige persoonlijkheid heeft, veel kennis en kunde en een verpleegkundige achtergrond bezit maakte dat ik me erg veilig bij haar voelde. Er ontgaat haar niets, ze schroomt niet om zaken die ze ziet meteen te benoemen. Dat was wel eens confronterend maar de wijze waarop ze dat deed was liefdevol, met respect en zonder oordeel.
Ellen, ik ben nog steeds dankbaar dat je op het juiste moment in mijn leven bent gekomen en wil je hierbij nogmaals danken voor je waardevolle en persoonlijke steun en begeleiding.
Ik voelde me heel erg gehoord, dank je wel!
Warme groet, Renate

4 maanden geleden
Richard

Tot en met januari 2020 heb ik een coachtraject doorlopen bij Het Rouwkompas. Bij Ellen voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik vind haar een kei in het versterken van wat goed gaat en het inzicht verschaffen in datgene wat minder goed verloopt en waarom dat zo is. Door Ellen weet ik welke hulpbronnen en kwaliteiten ik kan inzetten om nieuwe stappen te maken. Inmiddels is het mei en blijf ik vooruitgang boeken.Top!

Vriendelijke groet,

Richard

2 maanden geleden
Josien

Bij Ellen geweest i.v.m. een probleem op het werk waar ik graag over wilde sparren. In twee gesprekken had ik niet alleen het werkelijke probleem helder maar ook een plan van aanpak klaar. Zowel mijn werkgever als ik zijn blij met het resultaat.

Nogmaals dank,

Josien

2 weken geleden

Review Reacties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *