Verlies van een relatie/scheiding

Uit elkaar gaan of scheiden doe je niet zomaar. Daar gaat vaak een lange periode aan vooraf. Jullie stonden samen op een kruispunt, hebben besloten om een andere weg in te slaan en dat is niet zoals je het vooraf had voorgesteld.

Een scheiding is een moeilijke en emotionele periode, waarbij je hele leven vaak op zijn kop staat. En als er kinderen bij betrokken zijn, is het al helemaal moeilijk. Wat vertel je ze? Hoe help je ze het beste in deze moeilijke en emotionele periode?

Voor de één voelt het als een opluchting, voor de ander als een groot verlies. De ene persoon krijgt er juist weer veel nieuwe energie van, terwijl de ander tot niets komt. Iedereen probeert het een plek te geven in zijn/haar leven en iedereen gaat er anders mee om.

 

  • Lukt het je niet om aandacht te geven aan je gevoelens van rouw?
  • Kun je je het verlies van je partner en je oude leven geen plekje geven?
  • Merk je dat negatieve gevoelens je leven gaan overheersen?
  • Of zit je met andere vragen waarop je graag een antwoord zou willen krijgen?

 

Dan kan het helpen om te praten over hoe jij de gevolgen van je scheiding beleeft en probeert te verwerken. Ik luister graag naar je verhaal en kan samen met je aan een nieuwe toekomst werken door met jou te ontdekken wat je nieuwe doelstellingen zijn en hoe je deze kunt bereiken.

 

Klik hier om naar het contactformulier te gaan.