Nieuws en agenda

Vergoeding: Indien aanvullend verzekerd is gedeeltelijke vergoeding mogelijk via de zorgverzekering, check dit altijd zelf bij uw eigen zorgverzekering. Het is namelijk afhankelijk van het pakket dat u heeft, mijn behandelcodes en met welke verzekering ik een contract heb afgesloten. Kijk voor meer info even onder het kopje ‘vergoedingen’ op deze website.

Gratis Inloop/kennismaking: iedere maandag en woensdag tussen 11.00 en 12.00 uur. *Check altijd de website voor eventuele wijzigingen.

FB pagina: Op de FB pagina van Het Rouwkompas staan geregeld nieuwe berichten en activiteiten. Je kunt me volgen of liken dan zie je ‘nieuwsflitsen’ automatisch voorbij komen.

Trainingen: Omgaan met verlies en rouw, Verder na verlies, Beter zorgen voor jezelf,  Stress en burn-out, Minder piekeren, Vergroot je zelfvertrouwen, Zingeving, Werken aan mentale veerkracht.

Coaching in de natuur: Omgaan met verlies en rouw, In contact met je hart, Op weg naar vertrouwen, Omgaan met een chronische ziekte, Leren ontspannen in de natuur, Op weg naar vitaliteit.

* Coachwandelingen zijn zowel individueel als in groepsverband mogelijk!

Massage: EFT, Energetische reset en Hotstone behandeling volgens afspraak.

Voor vragen, startdata van trainingen, investering of aanmelding bel: 06-13509607 of stuur een e-mail naar info@rouwkompas.nl

Troostboom: In 2021 heb ik twee bomen geadopteerd in het levensbomenbos in Beek. Het betreft zoete kers bomen. Een boom is voor Het Rouwkompas en is voor iedereen die een dierbare heeft verloren en die graag herinneringen wil ophalen of gewoon even een rustig (troost)plekje zoekt. De boom is voorzien van een metalen plaatje met de tekst ‘Troostboom Prakrijk Het Rouwkompas’. Ik hoop dat de jonge boom in de loop der jaren mag uitgroeien tot een mooie Troostboom voor iedereen die een verlieservaring heeft gehad.

In ontwikkeling: Online rouwprogramma en leeromgeving. In de loop der tijd zullen meerdere programma’s online te koop aangeboden worden in combinatie met persoonlijke ondersteuning. Verdere info volgt.

SteinPas: Met de SteinPas ben je ook bij Het Rouwkompas welkom!

Je kunt de SteinPas zowel in de winkel als online kopen voor jezelf of om iemand cadeau te geven. Je bepaalt bij aankoop zelf de geldwaarde die de Steinpas krijgt. Bij Het rouwkompas kan de SteinPas ingeleverd worden voor verschillende diensten, denk aan: rouw/adviesgesprek, massage of voor een troostgeschenk.

Als werkgever kun je de SteinPas als extra steuntje in de rug benutten voor medewerkers in rouw. In deze tijd van het jaar is het een warm eindejaarsgeschenk.