Vergoedingen en overige info

Investering: De investering voor jou is afhankelijk van de invulling van je persoonlijke traject. Op maandag en woensdagochtend is er gratis inloop tussen 11.00 en 12.00 uur. Loop gerust even binnen om kennis te maken en vragen te stellen. Wil je kennismaken na werktijd, bel dan voor een afspraak.


Voorwaarden afmelden/verplaatsen van een afspraak: Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden verzet of geannuleerd. Daarna wordt het normale tarief in rekening gebracht vanwege de gereserveerde tijd.

Vergoeding: Mijn begeleiding wordt gedeeltelijk vergoed door diverse zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent. Uiteraard is dit mede afhankelijk van je gekozen verzekeringspakket. De diverse behandelcodes vind je op de home pagina van deze website. Ik informeer je graag waar je op dient te letten, dus contact me even voordat je zaken gaat navragen bij je eigen zorgverzekering.

Via de werkgever
Werkgevers zijn vaak bereid je coachingstraject te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst van het bedrijf waar je werkt. Ik help je graag met info en het sturen van een offerte naar je werkgever.

Via een PGB
Mensen met een persoonsgebonden budget kunnen deze kosten via het PGB vergoed krijgen. Voor meer informatie en de voorwaarden voor een PGB kun je terecht op de site van de belangenvereniging Per Saldo PGB (hier klikken)

Via de belasting
Je kan kosten voor coaching in bepaalde gevallen aftrekken van de belasting als bijzondere ziektekosten. Als je ZZP’er bent of een eigen bedrijf hebt dan kan je de kosten meenemen in je bedrijfskosten.

Via het UWV
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiĆ«le middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV (hier klikken)