Aanbod

Bekijk hier het gehele aanbod van behandelmehtoden waarmee het Rouwkompas u kan helpen.
Verlies van een dierbare
Rouw kan zich op veel manieren uiten. Hoe mooi en waardevol zou het voor jou zijn, als je je leven opnieuw richting kunt geven en hierin ook weer zin, betekenis en levensvreugde kunt ervaren?
Verlies van een relatie
Een scheiding is een moeilijke en emotionele periode, waarbij je leven vaak op zijn kop staat. En als er kinderen bij betrokken zijn, is het al helemaal moeilijk. Iedereen probeert het een plek te geven in zijn/haar leven.
Verlies bij kinderen
Elk kind rouwt op zijn eigen manier. Als je kind zijn of haar verdriet kan uiten en het verlies uiteindelijk een plek kan geven, zal dit de groei en ontwikkeling ten goede komen.
Verlies bij jongvolwassenen
De aandacht voor problemen die je als jongvolwassene in rouw kunt ervaren op fysiek, psychisch, sociaal en emotioneel vlak, is nog beperkt. Warmte, een luisterend oor en een opening om te praten zijn gewenst.
Verlies van gezondheid
Als je geconfronteerd wordt met (chronische) ziekte grijpt dat in op alle aspecten van het leven. Het heeft gevolgen voor het leven nu en voor je toekomstperspectief.
Verlies van je baan
Heb je je baan verloren na ziekte, ben je na een lang dienstverband opeens ontslagen of weg gereorganiseerd, dan heeft dit meestal een enorme impact op jezelf, je leven en op je directe omgeving.
Rouw op het werk
Een veilige werkvloer waar kennis en begrip over rouw is en ruimte om te rouwen, is heel belangrijk. Duurzame inzetbaarheid van werknemers die te maken hebben met rouw, is voor alle partijen van groot belang.

Coaching

Man hiking
De natuur als praktijkruimte en hulpbron. Wandelcoaching biedt meer dan gewoon coachen. Wandelcoaching helpt je om ervaringen, gedachten en gevoelens in perspectief te zetten.
Traumacoaching
Het oplopen van trauma's is inherent aan het leven, hoewel gelukkig niet iedereen er door getroffen wordt. Er kunnen nu eenmaal heftige gebeurtenissen plaatsvinden in het leven, waar we niet altijd tegen opgewassen zijn.
Depressiecoaching bij verlies
Bij het begin van rouw is het volkomen normaal als je depressieve klachten hebt, maar het moet niet zo zijn dat rouw zich zonder dat je het in de gaten hebt ontwikkelt tot een klinische depressie.

Energetische behandelingen

Hotstone behandeling
Een hotstonemassage is een soort massagetherapie waarbij gebruikt wordt gemaakt van gladde, platte, verwarmde basaltstenen. Het helpt je te ontspannen en activeert het zelfgenezingsproces in je lichaam.
Energetische Reset Behandeling
Door conditioneringen of angsten kan het zijn dat jouw energie niet goed meer stroomt. Daardoor voel je je niet energiek en fit of heb je emotionele/lichamelijke klachten. Hierbij kan de energetische reset behandeling helpen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Graag denk ik met je mee. Neem gerust vrijblijvend contact op