Energetische Reset Behandeling

Alles wat leeft is energie. Energie is het fundament van het leven en de basis van gezondheid. Voor een goede balans en een gezond lichaam is het belangrijk dat levensenergie goed kan stromen. Als mens leef je vaak op de automatische piloot en ben je niet echt bewust van wat energie met je doet. Dit komt doordat energie niet zichtbaar of tastbaar is.

Door conditioneringen, vaste patronen of angsten kan het zijn dat jouw energie niet goed meer stroomt. Daardoor voel je je niet energiek en fit of heb je emotionele of lichamelijke klachten. Gedurende ons leven ondergaan we zeer veel indrukken, zowel mentaal, fysiek als emotioneel, die in ons lichaam en geest worden opgeslagen, en die ons metabolisme beïnvloeden. Een opeenstapeling van gebeurtenissen kan echter ons energiesysteem vertragen of zelfs plaatselijk blokkeren.

Als je langdurig uit balans bent op het mentale vlak kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele onbalans zoals somber voelen, snel huilen of gauw boos worden. Dit kan weer zorgen voor lichamelijke onbalans wat weer kan leiden tot allerlei (pijn) klachten en ziektes.

 

Resultaten die jij boekt
  • Vermindering van stress en het leidt tot diepere ontspanning.
  • Blokkades en beperkende gedachten worden gereset.
  • Het activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
  • Het brengt het sympatisch en parasympatisch zenuwstelsel in balans.
  • Helpt bij fysieke en mentale klachten.

 

Werking

Je kunt het zien als een energetische massage waarbij je energiestroom wordt uitgelijnd, zodat jouw energie weer goed en rustig stroomt. Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie verstoord is. Mijn behandeling is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen (mentaal, emotioneel en fysiek).

 

Werkwijze

Door lichte aanraking van bepaalde plekken op hoofd en lichaam en het laten stromen van Chi of energie zul je rust ervaren en oude patronen los kunnen laten. Ik geef je de mogelijkheid om alles wat blokkeert en belemmert los te laten en zo meer rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam te ervaren. Een sessie duurt 60 tot 75 minuten en kan ook in combinatie met EFT plaatsvinden.

Bekijk de rest van het aanbod

Rouw kan zich op veel manieren uiten. Hoe mooi en waardevol zou het voor jou zijn, als je je leven opnieuw richting kunt geven en hierin ook weer zin, betekenis en levensvreugde kunt ervaren?
Een scheiding is een moeilijke en emotionele periode, waarbij je leven vaak op zijn kop staat. En als er kinderen bij betrokken zijn, is het al helemaal moeilijk. Iedereen probeert het een plek te geven in zijn/haar leven.
Elk kind rouwt op zijn eigen manier. Als je kind zijn of haar verdriet kan uiten en het verlies uiteindelijk een plek kan geven, zal dit de groei en ontwikkeling ten goede komen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Graag denk ik met je mee. Neem gerust vrijblijvend contact op