Reacties

Diana

Gekomen voor rouwbegeleiding. Het was voor mij heel moeilijk om om te gaan met rouw. Om het verwerken maar ook om hierover te praten. Ik kwam hiervoor bij Ellen, dit heeft me heel goed gedaan. Zij was iemand die mij meteen een open en warm gevoel gaf, waardoor het ook makkelijker werd om me open te stellen en te praten. Ellen was een luisterend oor en dit heeft mij in deze fase enorm geholpen. Bedankt dat je er voor me was.

3 jaren geleden
Tamara

Een deskundige vrouw die mij en ons gezin geholpen heeft met het verwerken van ons groot verlies. Vooral de omgang met onze kinderen heb ik als heel prettig ervaren en hun ook, ze voelde zich op hun gemak. We zijn er nog niet maar we hebben door haar begeleiding een pad uitgestippeld om daar te komen waar we willen zijn. Het is al even geleden Ellen dat we bij je waren maar we willen je heel graag bedankt voor alles en weten ook dat we op je terug kunnen vallen als dat nodig mocht zijn, een lieve groet van ons allemaal

3 jaren geleden
Lucie Krutzen

Ellen, ik heb je leren kennen als een positieve en integere vrouw met de nodige levens- en werkervaring. Je staat midden in het leven, kan goed relativeren en bent heel warm en hartelijk. Ik raad jou zeker als rouwbegeleider aan.

3 jaren geleden
Jannie Vriesekoop

Rouwen doe je niet alleen als je iemand verliest, de verschillende fasen van rouw/verlies ga je ook door bij grote veranderingen in je leven. In mijn geval bij een broer die al drie jaar kanker heeft. In deze periode (die nog steeds voortduurt) heb ik regelmatig gesproken met Ellen en zij is een grote steun voor mij geweest. Steeds weer nieuwe fases verwerken en opschalen naar ‘een nieuw normaal’ is dankzij de gesprekken een beetje makkelijker geworden. Dank je wel lieve Ellen voor de waardevolle gesprekken en je adviezen!

3 jaren geleden
R. Janssen.

In behandeling geweest voor rouwbegeleiding bij Ellen na een voor mij ingrijpende verlieservaring.
Een ontzettend fijne hulpverlener, ze weet waar ze het over heeft en is heel empatisch.
Ik heb veel geleerd wat betreft verlies-en rouw, ik had namelijk bij veel dingen de gedachte dat ik het niet goed deed en daarnaast had ik het gevoel dat sommige gedachten en emoties niet normaal waren. Ellen heeft me veel inzichten en tools gegeven en het proces op een heldere manier voor me verduidelijkt. Ook heeft ze me geleerd stil te staan bij wat ik nu echt wil en welke stappen ik daarin kon maken in mijn eigen tempo en op een manier die bij mij past.
Het feit dat ze zo een prettige persoonlijkheid heeft, veel kennis en kunde en een verpleegkundige achtergrond bezit maakte dat ik me erg veilig bij haar voelde. Er ontgaat haar niets, ze schroomt niet om zaken die ze ziet meteen te benoemen. Dat was wel eens confronterend maar de wijze waarop ze dat deed was liefdevol, met respect en zonder oordeel.
Ellen, ik ben nog steeds dankbaar dat je op het juiste moment in mijn leven bent gekomen en wil je hierbij nogmaals danken voor je waardevolle en persoonlijke steun en begeleiding.
Ik voelde me heel erg gehoord, dank je wel!
Warme groet, Renate

3 jaren geleden
Richard

Tot en met januari 2020 heb ik een coachtraject doorlopen bij Het Rouwkompas. Bij Ellen voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik vind haar een kei in het versterken van wat goed gaat en het inzicht verschaffen in datgene wat minder goed verloopt en waarom dat zo is. Door Ellen weet ik welke hulpbronnen en kwaliteiten ik kan inzetten om nieuwe stappen te maken. Inmiddels is het mei en blijf ik vooruitgang boeken.Top!

Vriendelijke groet,

Richard

3 jaren geleden
Josien

Bij Ellen geweest i.v.m. een probleem op het werk waar ik graag over wilde sparren. In twee gesprekken had ik niet alleen het werkelijke probleem helder maar ook een plan van aanpak klaar. Zowel mijn werkgever als ik zijn blij met het resultaat.

Nogmaals dank,

Josien

3 jaren geleden
Lidwien

Een aantal wandelcoachsessies gehad van Ellen. Wat een fijne manier van coaching.Het paste precies bij mijn wensen en verwachtingen. Het heeft me veel opgeleverd en ik ben heel tevreden over het resultaat.

Groetjes, Lidwien

2 jaren geleden
Judith Janssen

Geweest voor hypnotherapie. Heel goede ervaring gehad en prima geholpen door Ellen.

Groet, Judith

2 jaren geleden
Monique P

Ellen bedankt voor de fijne begeleiding tijdens een periode waarin ik veel stress heb ervaren!

Vriendelijke groet,

Monique P.

2 jaren geleden
Brigitte

Ellen heel fijn dat ik bij je mocht komen en dat je mij goede handvaten hebt gegeven. Door jou kon ik alles beter verwerken en ben ik beter over mezelf gaan denken. Mijn ruggengraat heb ik dankzij jou weer teruggekregen. Qua rouwverwerking heb je dit heel goed en rustig gedaan fijn dat je ook altijd goed na mij wilde luisteren.
Heel erg bedankt.
We houden zeker contact rondom december

Groet Brigitte

2 jaren geleden
Petra

Hele mooie en waardevolle coachwandelingen mogen ervaren.
Als het ooit nodig weer nodig zou zijn, dan kom ik zeker weer naar Het Rouwkompas.
Ellen, nogmaals heel erg bedankt!

2 jaren geleden
Cindy. P.

Goed geholpen door Het Rouwkompas met een aantal vragen m.b.t. verlies van gezondheid waar ik mee kamp.
Vooral helderheid over mijn proces gekregen en vertrouwen in mezelf. Ik kan verder kijken dan mijn beperkingen en zie weer mogelijkheden.

Ellen, zeer bedankt.

2 jaren geleden
Sophie

Ellen, ik hoop dat je trainingen snel weer kunnen starten zodat ik kan deelnemen.
Hopelijk tot gauw!

Groetjes, Sophie

2 jaren geleden
John

Mijn vrouw met wie ik al vanaf haar vijftiende verkering had en al ruim 32 jaar getrouwd was.
Stierf vrij plotseling na een kort ziekbed.
Anderhalf jaar zat ik in de put en dacht dat ik er nooit meer bovenop kon komen.
Dankzij Ellen heb ik toch weer vertrouwen in de toekomst.
Moeilijke momenten en dagen zullen altijd wel blijven.
Maar dank zij Ellen weet ik dat er morgen weer een nieuwe dag komt.
Zij heeft mij geleert het verdriet te accepteren en er mee om te gaan.

2 jaren geleden
Miep

Na verlies van mijn echtgenoot via de huisarts bij Ellen terechtgekomen.
Ze heeft me liefdevol ontvangen en keer op keer kon ik mijn verhaal bij haar kwijt. Ik heb dankzij Ellen mijn verlies anders leren vasthouden en heb weer vertrouwen in mezelf en in de toekomst teruggevonden.
Ontzettend bedankt voor je liefdevolle benadering, hulp en inzichten. Je hebt me weer licht laten zien aan het einde van de lange donkere tunnel.

2 jaren geleden
Mia

De POH GGZ kon me niet verder helpen en verwees me naar Het Rouwkompas door.
Ellen ik ben je enorm dankbaar voor je hulp die voor mij van enorme betekenis is geweest. Ik hoop en gun lotgenoten dat ze de weg naar je weten te vinden.
Ik loop binnenkort nog even binnen tijdens een van je inloopspreekuren.

2 jaren geleden
Els

Ellen, woorden komen te kort, maar nogmaals erg bedankt voor je goede en liefdevolle begeleiding.

2 jaren geleden
Anne P.

Dank voor je fijne hulp Ellen. Ik voelde me erg op mijn gemak bij jou. Je rustige en respectvolle benadering heb ik als zeer prettig ervaren.
Je ben eerlijk in je hulpverlening en altijd correct en duidelijk.

1 jaar geleden
Jo

Sociaal, no-nonsense, met humor en goed resultaat.
Top begeleiding!

1 jaar geleden
Karel

Ellen, bij sommige mensen dekken de woorden ‘bedankt voor alles’ niet de lading, jij hebt voor mij echt het verschil gemaakt.

1 jaar geleden
Wendy

Gehoord en gezien worden, daar was ik vooral naar op zoek.
Maar ik kreeg veel meer van je Ellen.
Rust, inzichten, handvatten en zelfvertrouwen.

Bedankt voor jouw aandacht voor mij als nabestaande en persoon.

1 jaar geleden
Mien

Rouw is liefde die nergens meer naar toe kan, dat is zo waar.
maar Ellen jij heb me in alle fase van rouw gezien,ik dacht dat ik hier nooit uit zou komen,maar door jou
hulp is het mij gelukt.Ik voelde me gehoord en begrepen.
Dank je wel. Mien

1 jaar geleden
Ans

Ellen bedankt voor de ruimte die ik elke keer kreeg om mijn eigen situatie, gedachten en gevoelens te onderzoeken. Ik kreeg alle tijd om keer op keer mijn verhaal te vertellen en vragen te stellen. Je hebt me zelf mijn eigen kwaliteiten en mogelijkheden laten ontdekken. Je bent oprecht geïnteresseerd en een hele goede luisteraar.
Ik voelde me veilig en vertrouwd bij jou.

Nogmaals ontzettend bedankt en een fijne jaarwisseling gewenst!
Lieve groet, Ans

1 jaar geleden
Huub

Dank voor de professionele begeleiding tijdens mijn rouwproces. Iedere sessie voelde alsof ik terecht kwam in een groot warm bad.
Ik ben van nature niet zo een prater, maar bij jou kon ik mezelf zijn en kreeg ik alle ruimte om mijn verhaal te doen.

Heel erg bedankt dat bij jou, alles er mocht zijn, en niets onbesproken hoefde te blijven.

Huub

1 jaar geleden
Anita

Ellen bedankt voor de fijne begeleiding. Je hebt me geleerd dat het leven na een verlies nooit meer zoals voorheen wordt, maar dat mijn echtgenoot wel een vitaal deel van mijn leven blijft. Ik dacht dat ik moest leren loslaten, maar ik heb geleerd om het verdriet anders vast te houden. Wat mijn echtgenoot me gegeven heeft blijft altijd bij me. Dankzij jou heb ik de zin in het leven weer teruggevonden.

Bedankt voor het luisteren en je hulp!

1 jaar geleden
Maurice

Het Rouwkompas was voor mij dé plek waar ik terecht kon met mijn verhaal, vragen, angst en onzekerheden.
Ellen bedankt voor alle steun, begeleiding en het vertrouwen dat ik dankzij jou weer in de toekomst en in mezelf heb terug gevonden.

Groet, Maurice

11 maanden geleden
Rianne

Ellen, aan de hand van veel herkenbare voorbeelden heb je me laten zien en ervaren dat rouwen niet gelijkstaat aan afscheid nemen, maar aan anders leren vasthouden. Jij was voor mij het kompas richting inzicht, geloof, zelfvertrouwen en veerkracht.

Thanks, Rianne

11 maanden geleden
Fenna

Hoi Ellen,

Dank je wel voor al je hulp en inzichten. Ik kan weer verder en maak stappen vooruit.
Je hebt me laten ervaren dat ik niet alleen ben en hulp kan krijgen, daar mag ik ook zelf om vragen. Ik durf nu bespreekbaar te maken wat ik nodig heb zonder dat ik daar allerlei gedachten en gevoelens over heb. Je was er altijd voor me, tijdens goede en slechte momenten. Ook als ik steeds in herhaling viel, bleef je luisteren. Als ik in de paniek schoot, wat me geregeld overkomen is, was je altijd de rust zelf en bleef je me het vertrouwen geven dat ik het hoofd boven water kon houden. Je leerde me om meer van mezelf te houden en wat liever voor mezelf te zijn, je bijhorende oefeningen waren geregeld een uitdaging voor me, maar hadden diepgaande effecten.

Liefs, Fenna

7 maanden geleden
Jill

Het therapeutisch bordspel ‘Alle sterren van de hemel’ en ‘Verlies op de kaart’ onder jouw begeleiding hebben een grote rol gespeeld bij het delen van mijn gedachten, gevoelens en verdriet bij het verlies van mijn echtgenoot.
Ik kreeg de ruimte om alles wat ik had weggestopt op een ongedwongen en prettige manier bespreekbaar te maken.

Heel erg bedankt voor je inzichten en adviezen,
Warme groet, Jill

7 maanden geleden
Linn

Ellen nogmaals bedankt voor alle input. Je hebt mij is alle rust en zonder vooroordeel begeleid. Je ingebrachte diversiteit aan methodieken, NLP en ontspannings-en mindfulness oefeningen in combinatie met de gesprekken, tools en inzichten hebben mij niet alleen heel goed geholpen maar ook weer zover gebracht dat ik vol vertrouwen zelf verder kan met mijn studie en leven.

Met digitale knuffel 🙂

Linn

5 maanden geleden
Kimberley

Ellen dankzij jouw inlevensvermogen en luisterd oor, heb ik de juiste plek gevonden om mijn verhaal zonder oordeel te kunnen delen. Mijn eigen gedachtes en gevoel weer op een lijn te krijgen, ook dit door alle technieken die je inzet. En dan ook daadwerkelijk waarheid zien worden. Rouwen doet iedereen op zijn eigen manier en je zal hier altijd onafhankelijk in zijn. Maar je geeft wel echt het gevoel dat op welke manier je het ook doet, het verlies er mag zijn.

Bedankt voor de uren naar het zelfde verhaal te luisteren, voor je empathisch vermogen en vooral dat ik mocht zijn hoe ik mij iedere keer voelde.

Liefs,
Kimberley

3 maanden geleden
Nina

Ellen, dank je wel voor je oprechte interesse en hulp. Ik begrijp mijn proces nu veel beter en durf hierbinnen mijn eigen gevoel en intuïtie te volgen.
Je hebt me hele waardevolle inzichten gegeven. Dankzij jou ben ik weer in staat mijn eigen keuzes te maken en beslissingen te nemen zonder dat ik me daar schuldig over voel of daar zelf een oordeel over te hebben.
Ik voelde me voor het eerst sinds lange tijd weer gehoord, gezien en begrepen. Je was voor mij een betrokken, empathische expert met een warme persoonlijkheid.

Lieve groet, Nina

3 maanden geleden
Giorgia (21)

Ellen,
Ik wil u ontzettend bedanken voor een voor mij bijzondere en waardevolle periode waarin ik dankzij uw luisterend oor, wijze woorden en een veilige en comfortabele omgeving mezelf bewust heb kunnen maken van mijn denken en doen. Ik voel mij enorm gehoord en gezien. Rouw is niet alleen het verliezen van iets of iemand. Er komt zo veel meer bij kijken en daar heb ik dankzij u veel inzichten van mogen ontvangen. Als 20 jarige studente begon mijn reis in zelfontwikkeling toen ik besloot contact op te nemen met u. Ik heb sindsdien veel verschillende keuzes gemaakt in (in privé leven en studie/carrière) mijn leven. Niet alleen voor mijn eigen ontwikkeling en rouwproces heeft u een belangrijke invloed gehad, maar ook inspireert u mij dankzij uw passie voor uw werk. Nu ongeveer 1,5 jaar en mijn NLP Practitioner en NLP Master Practitioner verder heb ik ook mijn passie in studie/carrière gevonden. Uw hart en interesse voor de (jonge) mens heeft mij enorm veel geholpen en geïnspireerd! Mijn reis is begonnen. Bedankt Ellen!

Warme groet, Giorgia (21)

2 maanden geleden

Beoordeling Reacties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.