Reacties

Eva
Hey Ellen,

Dank je voor je fijne begeleiding en engelengeduld. Het traject bij jou heeft me enorm geholpen en persoonlijke groei gebracht. Bij jou heb ik niet alleen geleerd met rouw om te gaan maar heb ik ook het beste uit mezelf kunnen halen. Je warme persoonlijkheid, liefdevolle aandacht, kennis en ervaring hebben me vele inzichten gegeven. Je hebt me regelmatig de (ontwikkel) spiegel voorgehouden, dat zorgde afwisselend wel eens voor een lach of een traan, maar alles mocht er zijn. Door jou zie ik de 'zin' van het leven weer en durf ik vooral weer te voelen en richting de toekomst te denken.
Ellen, heel erg bedankt voor al je goede zorgen en hulp.

Lieve groet, Eva
Monique
Ellen is heel professioneel, een erg fijn en warm persoon, ze luistert met veel aandacht.
Ik kan nu beter met mijn verdriet omgaan en erover praten. Ellen heeft mij goede handvatten gegeven.
Mocht ik er behoefte aan hebben, dan kan ik altijd vrijblijvend contact met haar opnemen, dat ervaar is als erg rustgevend.
Maria B
Ellen, nogmaals ontzettend bedankt voor je liefdevolle en professionele begeleiding. Ik voelde me heel erg gehoord en je wist steeds opnieuw de kern te raken. Niets was te veel voor je, je hebt echt engelen geduld. Ik je warmte missen, maar kom af en toe nog even binnenlopen voor een kopje thee.
Marjorie
Dank je wel Ellen, voor de goede zorg en begeleiding! - X-
Nina
Ellen, dank je wel voor je oprechte interesse en hulp. Ik begrijp mijn proces nu veel beter en durf hierbinnen mijn eigen gevoel en intuïtie te volgen.
Je hebt me hele waardevolle inzichten gegeven. Dankzij jou ben ik weer in staat mijn eigen keuzes te maken en beslissingen te nemen zonder dat ik me daar schuldig over voel of daar zelf een oordeel over te hebben.
Ik voelde me voor het eerst sinds lange tijd weer gehoord, gezien en begrepen. Je was voor mij een betrokken, empathische expert met een warme persoonlijkheid.

Lieve groet, Nina
Kimberley
Ellen dankzij jouw inlevensvermogen en luisterd oor, heb ik de juiste plek gevonden om mijn verhaal zonder oordeel te kunnen delen. Mijn eigen gedachtes en gevoel weer op een lijn te krijgen, ook dit door alle technieken die je inzet. En dan ook daadwerkelijk waarheid zien worden. Rouwen doet iedereen op zijn eigen manier en je zal hier altijd onafhankelijk in zijn. Maar je geeft wel echt het gevoel dat op welke manier je het ook doet, het verlies er mag zijn.

Bedankt voor de uren naar het zelfde verhaal te luisteren, voor je empathisch vermogen en vooral dat ik mocht zijn hoe ik mij iedere keer voelde.

Liefs,
Kimberley
Linn
Ellen nogmaals bedankt voor alle input. Je hebt mij is alle rust en zonder vooroordeel begeleid. Je ingebrachte diversiteit aan methodieken, NLP en ontspannings-en mindfulness oefeningen in combinatie met de gesprekken, tools en inzichten hebben mij niet alleen heel goed geholpen maar ook weer zover gebracht dat ik vol vertrouwen zelf verder kan met mijn studie en leven.

Met digitale knuffel 🙂

Linn
Jill
Het therapeutisch bordspel ‘Alle sterren van de hemel’ en ‘Verlies op de kaart’ onder jouw begeleiding hebben een grote rol gespeeld bij het delen van mijn gedachten, gevoelens en verdriet bij het verlies van mijn echtgenoot.
Ik kreeg de ruimte om alles wat ik had weggestopt op een ongedwongen en prettige manier bespreekbaar te maken.

Heel erg bedankt voor je inzichten en adviezen,
Warme groet, Jill
Fenna
Hoi Ellen,

Dank je wel voor al je hulp en inzichten. Ik kan weer verder en maak stappen vooruit.
Je hebt me laten ervaren dat ik niet alleen ben en hulp kan krijgen, daar mag ik ook zelf om vragen. Ik durf nu bespreekbaar te maken wat ik nodig heb zonder dat ik daar allerlei gedachten en gevoelens over heb. Je was er altijd voor me, tijdens goede en slechte momenten. Ook als ik steeds in herhaling viel, bleef je luisteren. Als ik in de paniek schoot, wat me geregeld overkomen is, was je altijd de rust zelf en bleef je me het vertrouwen geven dat ik het hoofd boven water kon houden. Je leerde me om meer van mezelf te houden en wat liever voor mezelf te zijn, je bijhorende oefeningen waren geregeld een uitdaging voor me, maar hadden diepgaande effecten.

Liefs, Fenna
Rianne
Ellen, aan de hand van veel herkenbare voorbeelden heb je me laten zien en ervaren dat rouwen niet gelijkstaat aan afscheid nemen, maar aan anders leren vasthouden. Jij was voor mij het kompas richting inzicht, geloof, zelfvertrouwen en veerkracht.

Thanks, Rianne

Voeg zelf een reactie toe

Het plaatsen van een reactie wordt zeer gewaardeerd! Na het inzenden van uw reactie zal deze, na goedkeuring, zichtbaar zijn op deze pagina. Wilt u uw reactie wijzigen of verwijderen neem dan contact op via het contact formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Anoniem plaatsen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Graag denk ik met je mee. Neem gerust vrijblijvend contact op